Trainers

Elke training zal er een trainer aanwezig zijn die invulling geeft aan de training. Deze trainer heeft wel of geen cursus gevolgd, maar voelt zich zeer betrokken bij de loopgroep. Hij kan, maar durft ook de verantwoordelijkheid te nemen om de training op een plezierige, verantwoorde manier vorm te geven.
Onze trainingsdagen zijn: Dinsdag 19.30 – 21.00 uur, donderdag 19.30 – 21.00 uur en Zaterdag 9.00 -10.30 uur
Er wordt gestart bij het standbeeld naast feestwinkel Enjoy in Gulpen


Theo Goessens

Hoi, ik ben Theo Goessens, geboren in het mooie dorpje Reijmerstok op 26 februari 1963. Op mijn 34ste ben ik gestart met running op mijn eigen. Na enkele maanden vond ik het alleen lopen niet meer echt leuk en via verschillende omzwervingen ben ik uiteindelijk beland bij de HoHarunners, die ondertussen voor mij een 2e familie zijn geworden. Al snel werd ik gemotiveerd om ook regelmatig een wedstrijdje te lopen en dit is via regionale loopjes uitgegroeid tot obstacleruns en lange afstand (marathon en verder) in binnen- en buitenland. Regelmatig werd ik door de trainers van HOHA gevraagd of ik ook eens een training wou verzorgen en uiteindelijk heb ik in juli 2017 besloten om het trainerschap te aanvaarden. Dit zorgt voor wat extra inzet, want buiten de trainingen wil ik ook nog regelmatig een wedstrijdje of uitdaging aangaan buiten de HoHarunners en dat betekent regelmatig in een weekend zaterdags en zondags op runavontuur. Dat heb ik voor zo’n gezellige club wel over.


Astrid van der Weijden

Mijn naam is Astrid van der Weijden. Geboren (20-4-1971) en getogen in Gulpen. Na wat omzwervingen door Nederland voor studie en werk ben ik in 2004 weer in Limburg neergestreken. Ik ben altijd sportief geweest. Als kind veel geturnd en gezwommen. Later als puber fanatiek gebasketbald en als werkende getennist en veel naar de fitness gegaan. Hardlopen en fietsen deed ik af en toe en in de zomer. Maar met jonge kinderen zoek je een mogelijkheid om tussendoor te sporten. En zo ging ik aan de slag met een loopschema. Nadat mijn kinderen, Maarten geboren in 2000 en Lucas in 2002, zelfstandig genoeg waren om een paar uurtjes ‘s avonds alleen thuis te blijven ben ik bij de HoHa runners gekomen.​
De gezelligheid en nieuwe gezichten in het bekende Gulpen gaven me een warm welkom.
Nieuwe paadjes ging ik ontdekken en oude uit mijn  jeugd herbeleven. Mijn vriend Marco heb ik ook aan het hardlopen    gekregen en op zaterdag is hij ook regelmatig van de partij.

Toen Wim aangaf dat hij langzaam het stokje van trainer over wilde  gaan geven heb ik me opgegeven om (hulp)trainer te worden.​
Op  dinsdag ben ik meestal een van de trainer. Ik ben niet geschoold voor trainer maar met enthousiasme kom ik een heel eind.
Van mij mag je  afwisselende trainingen verwachten met hier en daar wat improvisatie.


Robert Engelen

Even voorstellen, ik ben Robert Engelen, geboren op 13 april 1967 in Oranjestad Apeldoorn. Na veel verhuizingen ben ik uiteindelijk met vrouw en kinderen in Gulpen beland. Op mijn 9e was ik voor het eerst op een atletiekbaan te vinden. En daar ben ik eigenlijk tot mijn 34e levensjaar gebleven. Alle atletiekonderdelen passeerden de revue, maar het lopen lag me het best, vooral de middenafstanden. 1500 meter vond ik eigenlijk al ver worden.​
Toen volgde een aantal verhuizingen elkaar snel op en streken we neer in Gulpen. Hier ben ik met fietsen begonnen, zowel op de weg als in het veld. Maar ’s winters ging het knagen, fietsen vond ik maar niks in het donker, maar lopen gaat altijd! Via Clé ben ik bij de HoHa runners geïntroduceerd. Veel lopen doe ik niet meer, das war einmal, maar als het enigszins kan ben ik er op dinsdag. En dat ging zo een tijdje goed goed, zo goed blijkbaar dat ik gevraagd werd de dinsdagtrainingen te verzorgen. Ach ja, als ik er dan toch ben op de dinsdagen…waarom zou ik dan niet mijn beste beentje voor zetten.
De groep is heel divers in allerlei opzichten, maar juist daarom is het waarschijnlijk een hele leuke en gezellige groep. Het bevalt me prima, en zo lang dat wederzijds is kunnen de HoHa runners op mij blijven rekenen.
Ik heb er in elk geval heel veel zin in.


Danny Quadvlieg-Delnoy

Mijn naam is Danny Quadvlieg-Delnoy, ik ben geboren op 17 oktober 1977 en opgegroeid in Vijlen. ​​​

Vanaf mijn 22ste woon ik in Gulpen, ben getrouwd met Jean en we hebben 2 kinderen Quinn geboren in 2004 en Kiki in 2009.

Tot mijn eerste zwangerschap was ik een frequente bezoekster van de sportschool waar ik fitness en aan alle groepslessen meedeed, zelden was er een dag zonder bezoek aan de sportschool.

Toen ik Quinn kreeg was de sportschool toch niet zo handig en ben ik zelf gestart met hardlopen. Het voordeel is dat je op elk moment van de dag en op elke plek kan hardlopen en het kost (in het begin) minder tijd.

Toen ik alleen liep bleef ik rond de 8 tot 10km steken, ik ben toen via een vroeger lid rond 2007 bij de HoHa runners terecht gekomen.

Ik was bang dat ik hiervoor niet goed genoeg was maar ik had mezelf onderschat. Lopen in groepsverband gaat zo veel makkelijker dan alleen, al heel snel liep ik mijn eerste 15km wedstrijdje ‘Maastrichts Mooiste’ samen met Theo.

In 2012 heb ik mijn 1ste halve marathon gelopen op Texel waarna er nog vele wedstrijdjes zijn gevolgd.

Het liefst trail ik door de Limburgse heuvels en geniet van de mooie paadjes en uitzichten.

Voorjaar 2021 werd ik gevraagd een geblesseerde trainer tijdelijk te vervangen, dit beviel me zo goed dat ik nu een van de vaste trainers bij de HOHa runners ben.

Ik vind het erg leuk om met een enthousiaste groep te lopen en anderen te enthousiasmeren voor het hardlopen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.