Activiteiten

Een aantal keren per jaar worden er hardloop-gerelateerde activiteiten georganiseerd. Voor een aantal activiteiten zal gevraagd worden om je op te geven. Zodra een activiteit bekend is zal deze op de aanmeldpagina toegevoegd worden. klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

De activiteitencommissie bestaat uit Jolanda en Petra, zij zullen zich hieronder voorstellen:

Petra & Jolanda

Mijn naam is Petra Dohmen en ik heb het activiteiten-stokje overgenomen van Désirée om samen met Jolanda de verschillende activiteiten te gaan verzorgen voor de HoHarunners en hikers. Ik ben geboren in het goede bouwjaar 1971 en na mijn jeugd in Margraten woon ik sinds 1992 in Gulpen met mijn man Ralph en 2 dochters Emmi en Nada. Ik ben werkzaam als mondhygiënist in Gulpen.

Sinds een jaar of 6 ben ik lid van de loopgroep, waar ik probeer 2x per week mee te rennen in de middengroep, met af en toe een uitstapje naar groep 1, waar het iets rustiger lopen is. De gezellige sfeer en recreatieve lopen spreekt me aan, maar ik vind het ook erg leuk om af en toe met een georganiseerde wedstrijd mee te doen. Naast het hardlopen ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en wandel ik graag met mijn honden.

We hopen nog veel kilometers te maken en veel leuke activiteiten te organiseren.

Tot gauw!!

En ik ben Jolanda van Tuil, al 57 jaar J. Ik woon in Partij-Wittem, samen met Cees en hond Bobby. Sinds 7 jaar woon ik in Zuid-Limburg,  in het prachtige heuvelland. Daar loop ik regelmatig met de Hoha-runners een trailrun. Zoals Petra al schrijft, een club waar iedereen naar wens en vermogen kan wandelen of hardlopen. De wandelaars gaan gezamenlijk op pad en de hardlopers kiezen na de gezamenlijke warming-up in welke van de 3 “niveau-groepen” ze mee lopen.  Naast het lopen wordt er met enige regelmaat een gezellige activiteit georganiseerd, meestal aansluitend aan de wandeling/loop op zaterdag.  Samen met Petra organiseren wij dit namens de HoHa-club. Dus hopelijk tot snel bij een loop of activiteit!