Huttentocht 2017

De eerste HoHa huttentocht leek in eerste instantie op een bekend kinderversje genaamd “10 kleine negertjes” (zittend op een hekje). Uiteindelijk bleken er 5 koene Bergsteigers bereid om de handschoen op te nemen en de strijd met de Oostenrijkse bergen aan te gaan. Jean, Frank, Theo, John en Martin waren de overgebleven lopers die in het weekend van 14-17 juli de reis naar het zuiden zouden ondernemen. Helaas kregen we in de laatste week voor vertrek de mededeling van John Stoffelen dat hij toch verstek moest laten gaan ivm een acute ziekenhuisopname…

De foto’s van de tocht door het mooie Tannheimer Tal met overnachtingen in de Landsberger Hutte en het Gimpelhaus willen we jullie zeker niet onthouden, niet in de laatste plaats omdat we volgend jaar graag met een grotere groep Bergsteigers een huttentocht willen ondernemen. Daarnaast hebben we voor de liefhebbers de gelopen route schematisch weergegeven op de landkaart.

 
Mocht je vragen hebben over de Huttentocht 2017 of graag willen meedenken over de plannen voor volgend jaar, dan kun je terecht bij een van de volgende HoHa runners:

Jean Winkens, Frank de Vreeze, Theo Goessens, John Stoffelen en Martin Creusen

 
Klik hier voor de fantastische foto impressie!

Servus! en tot ziens bij de HoHa Huttentocht 2018?