Jubileum feest 23 september!

Beste HoHa runner,

Maandag 17 juli 2017, om precies te zijn 3791 dagen geleden, of 10 jaren, 4 maanden en 16 dagen geleden heeft het hardloopvirus in Gulpen toegeslagen! De eerste Start To Run groep startte vanaf Ingber. Geen enkele medicijn bleek sterk genoeg om dit virus de kop in te drukken. De loopgroep werd in de loop der jaren niet alleen groter, maar ook sterker en sneller. 

Tijd om stil te staan bij deze mijlpaal! En zo als je inmiddels hebt mogen ervaren, kan een dergelijke activiteit het beste over gelaten worden aan de activiteitencommissie. Deze commissie heeft besloten om dit Groots aan te pakken, er is dan ook een 6-hoofdig comit├ę samengesteld.

In het diepste geheim werken zij aan de invulling van deze feestelijke aangelegenheid. Om een en ander in goeie banen te leiden, willen ze natuurlijk weten of je van de partij bent. Vul daarom onderstaand formulier in.

Aan- en afmelden is niet meer mogelijk!