Bearsports Bergrun Vijlen…

Deze maand heb ik tweeënhalf trainingen gegeven. Ik was aanwezig bij drie trainingsmomenten, waarbij twee een bijzonder karakter hadden. Ten eerste de verjaardagsrun van Wim in Epen, hier heb ik slechts het feestvarken ondersteund. Het tweede evenement was de Carnavalsloop van afgelopen zaterdag. Dit was een kleurrijk geheel dat zich al rennend richting de Zwarte Ruiter moest zien te verplaatsen voor de getrakteerde koffie. De gemiddelde opkomst per training was rond de dertig deelnemers.
Wist je trouwens dat HoHa renners  deze maand meegedaan hebben aan de Bearsports Bergrun Vijlen? Drie HoHa Boys en twee HoHa Girls aangevuld met Karin Jonkers hebben in etappes van tien kilometer het Vijlenerbos getrotseerd en dat niet geheel onverdienstelijk. De dames wisten zelfs de derde plaats in het damesklassement te veroveren.
 
Patrick