Jubileumfeest

Het is niet meer mogelijk om zich aan te melden voor het jubileumfeest.

Succes aan het jubileumcomité met de voorbereidingen!

Jubileum feest 23 september!

Beste HoHa runner,

Maandag 17 juli 2017, om precies te zijn 3791 dagen geleden, of 10 jaren, 4 maanden en 16 dagen geleden heeft het hardloopvirus in Gulpen toegeslagen! De eerste Start To Run groep startte vanaf Ingber. Geen enkele medicijn bleek sterk genoeg om dit virus de kop in te drukken. De loopgroep werd in de loop der jaren niet alleen groter, maar ook sterker en sneller. 

Tijd om stil te staan bij deze mijlpaal! En zo als je inmiddels hebt mogen ervaren, kan een dergelijke activiteit het beste over gelaten worden aan de activiteitencommissie. Deze commissie heeft besloten om dit Groots aan te pakken, er is dan ook een 6-hoofdig comité samengesteld.

In het diepste geheim werken zij aan de invulling van deze feestelijke aangelegenheid. Om een en ander in goeie banen te leiden, willen ze natuurlijk weten of je van de partij bent. Vul daarom onderstaand formulier in.

Aan- en afmelden is niet meer mogelijk!

 

Voorbereiding Marathon

Op zaterdag 4 maart is er door een aantal lopers die zich voorbereiden op de marathon te Rotterdam een extra vroege training gelopen.
Startend om 08:00 uur hebben Theo, Ingrid, Silvia, Corry, Ester en ikzelf een mooie route gelopen vanuit Gulpen richting Slenaken, Eperheide en zo weer terug naar Gulpen. De 29 kilometer hebben we in onze zak, over 2 weken nog eens een training van 35 kilometer en dan is deze groep klaar voor Rotterdam !!

la-la-HoHa groep?

Deze maand heb ik een aantal trainingen gegeven. De gemiddelde opkomst per training was redelijk. Bijzonder vond ik het spontaan ontstaan van een nieuwe la-HoHa groep, namelijk de la-la-HoHa. Een goed initiatief. Zo kunnen nog meer HoHa leden gezamenlijk genieten van een lange duurloop in onze mooie omgeving!
 
Esther

Bearsports Bergrun Vijlen…

Deze maand heb ik tweeënhalf trainingen gegeven. Ik was aanwezig bij drie trainingsmomenten, waarbij twee een bijzonder karakter hadden. Ten eerste de verjaardagsrun van Wim in Epen, hier heb ik slechts het feestvarken ondersteund. Het tweede evenement was de Carnavalsloop van afgelopen zaterdag. Dit was een kleurrijk geheel dat zich al rennend richting de Zwarte Ruiter moest zien te verplaatsen voor de getrakteerde koffie. De gemiddelde opkomst per training was rond de dertig deelnemers.
Wist je trouwens dat HoHa renners  deze maand meegedaan hebben aan de Bearsports Bergrun Vijlen? Drie HoHa Boys en twee HoHa Girls aangevuld met Karin Jonkers hebben in etappes van tien kilometer het Vijlenerbos getrotseerd en dat niet geheel onverdienstelijk. De dames wisten zelfs de derde plaats in het damesklassement te veroveren.
 
Patrick

Gekke februari

Februari is een gekke maand natuurlijk. Een bacterie of virus ligt snel op de loer, zeker met vastelaovend in de maand. De geplande intervaltraining op de eerste dinsdag van februari mondde uit in een duurloop met versnellingen voor de liefhebber. En na enig aandringen waren er liefhebbers… De dinsdag erna een reguliere duurloop. De derde dinsdag werd een kwakkeldinsdag van de trainer: ziek en zwak. Op carnavalsdinsdag toch nog een opkomst van 7 man/vrouw, verdeeld over 2 groepen. Niet slecht al met al. Op naar beter weer. 

Robert

Kilometervreters

Op zaterdag 3 december is er met een groep van 7 man om 08:00 uur gestart voor een extra lange training. 
Esther had een mooie route uitgezocht: het was erg gezellig. Om 09:00 uur sloten we weer aan bij de reguliere training. In totaal hebben we 24 kilometer gelopen, een mooie voorbereiding op de wat langere trails die de komende maanden gepland zijn.
Op oudejaarsdag gaat een aantal HoHa-es de Sylvester Marathon in Meersen lopen. Op een rustig tempo wordt dan langs de oever van de Geul naar Epen gelopen vanuit Meersen en dan weer terug. Een fantastische manier om het hardloopjaar af te sluiten.
 
Frank